Lokacija

Ukratko o našoj poziciji

Gdje se tačno nalazimo?

Apartmani KRISTINA se nalazi U Boki Kotorskoj i smještena na samoj obali Bjelila u Bokokotorskom zalivu.
Možete doći do apartmana KRISTINA iz svih pravaca avionom, vozom ili kolima. Avionom, sa tivatskog aerodroma: Aerodrom - Apartmani Kristina 12 km. Kolima, od Budve ili Tivta, na Jadranskoj magistrali skrenite na kružnom toku kod Kotora u pravcu Plavih Horizonata i Krašića, vožnja je od te lokacije duga 8 km.Koje su naše prednosti?

Zašto odabrati apartmane Kristina?

Savršena pozicija Vam omogućava da svoj odmor provedete upravo onako kako želite. Ukoliko ste zainteresovani za opuštanje - privatna plaža, plažni bar i restoran su u sklopu objekta, tako da možete uživati u miru, daleko od gradske gužve.
Ako je vaš cilj aktivni odmor - mogućnosti su neograničene, i sve je na dohvat ruke: planinarenje, biciklizam, kanjoning, rafting, ronjenje, veslanje ...
Za ljubitelje tradicije i kulture - UNESCO zaštićeni grad Kotor otvoriće Vam svoja vrata, ali tu su i jedinstveni Perast, Gospa od Škrpjela, Njeguši, Cetinje, Ostrog...


Dnevna krstarenja
  • Perast i Gospa od Škrpjela
  • Porto Montenegro
  • Herceg Novi
  • Rose, Žanjic, Dobreč
  • Mirište, Plava Špilja, Mamula
Jednodnevni izleti minibusom
  • Krug Bokokotorskim zalivom
  • Lovćen i Cetinje
  • Skadarsko jezero
  • Manastir Ostrog
  • Tara rafting
Informacije za putovanje

Kako doći do nas?

Apartmani KRISTINA se nalazi U Boki Kotorskoj i smještena na samoj obali Bjelila u Boko Kotorskom zalivu.

Do apartmana KRISTINA možete doći iz svih pravaca, pa bilo to avionom, vozom ili automobilom. Tivatski aerodrom je udaljen od apartmana Kristina 12 km.

Autom: iz pravca Budve ili Tivta, na Jadranskoj Magistrali skretanje na kružnom toku kod Kotora, iz pravca Budve lijevo, a iz pravca Tivta desno, prema Plavim Horizontima. Rastojanje od kružnog toka do apartmana Kristina je 8 km.

Avionom: U Crnoj Gori se putnički avio-saobraćaj odvija na dva međunarodna aerodroma: Podgorica (80 km od Bjelila) i Tivat (15km od Bjelila). U neposrednoj blizini nalazi se i jedan međunarodni aerodrom u Hrvatskoj – Dubrovnik (60 km od Bjelila). Nacionalna kompanija Montenegro airlines i JAT airlines imaju redovne letove sa aerodroma u Podgorici i Tivtu ka Beogradu i mnogim važnim destinacijama u Evropi.

Brodom: Međunarodne trajekt linije su Bar – Bari, Bar – Ankona. Bar se nalazi 60km od Bjelila. U Kotorskoj luci se obavlja ukrcaj putnika na kruzere poznatih svjetskih kompanija koje organizuju krstarenja Mediteranom.

Automobilom ili autobusom: Drumski prilaz Bjelilima – geografska pozicija Bjelila je izuzetna i do apartmana Kristina je moguće prići autom veoma lako iz svih pravaca. Iz pravca Podgorice, putem preko Cetinja, Budve i skretanja na kružnom toku kod Kotora prema Krasicima. Od Dubrovnika preko graničnog prijelaza Debeli Brijeg, zatim Jadranskom magistralom preko Herceg Novog i Tivta.

Željeznicom: Glavni željeznički pravac je Beograd – Podgorica - Bar. Iz Bara se do Tivta i Kotora može stići nekom od brojnih autobuskih linija.