Lokacija

Ukratko o našoj poziciji

Gdje se tačno nalazimo?

VILLA KRISTINA se nalazi U Boki Kotorskoj i smještena na samoj obali Bjelila u Bokokotorskom zalivu.
You can come to VILLE KRISTINA from all directions by plane, train or car. By plane, to Tivat airport: Airport - Villa Kristina 12 km. By car, from Budva or Tivat, on the Adriatic highway turn before Kotor (from Budva to the left and from Tivat right) towards Blue Horizons, the length of the road is 8 km.Koje su naše prednosti?

Zašto odabrati vilu Kristina?

Savršena pozicija Vam omogućava da svoj odmor provedete upravo onako kako želite. Ukoliko ste zainteresovani za opuštanje - privatna plaža, plažni bar i restoran su u sklopu vile, tako da možete uživati u miru, daleko od gradske gužve.
Ako je vaš cilj aktivni odmor - mogućnosti su neograničene, i sve je na dohvat ruke: planinarenje, biciklizam, kanjoning, rafting, ronjenje, veslanje ...
Za ljubitelje tradicije i kulture - UNESCO zaštićeni grad Kotor otvoriće Vam svoja vrata, ali tu su i jedinstveni Perast, Gospa od Škrpjela, Njeguši, Cetinje, Ostrog...


Dnevna krstarenja
  • Perast i Gospa od Škrpjela
  • Porto Montenegro
  • Herceg Novi
  • Rose, Žanjic, Dobreč
  • Mirište, Plava Špilja, Mamula
Jednodnevni izleti minibusom
  • Krug Bokokotorskim zalivom
  • Lovćen i Cetinje
  • Skadarsko jezero
  • Manastir Ostrog
  • Tara rafting
Informacije za putovanje

Kako doći do nas?

VILLA KRISTINA se nalazi U Boki Kotorskoj i smještena na samoj obali Bjelila u Boko Kotorskom zalivu.

Do Vile KRISTINA možete doći iz svih pravaca, pa bilo to avionom, vozom ili automobilom. Tivatski aerodrom je udaljen od vile Kristina 12 km.

Autom: iz pravca Budve ili Tivta, na Jadranskoj Magistrali skretanje na kružnom toku kod Kotora, iz pravca Budve lijevo, a iz pravca Tivta desno, prema Plavim Horizontima. Rastojanje od kružnog toka do vile Kristina je 8 km.

Avionom: U Crnoj Gori se putnički avio-saobraćaj odvija na dva međunarodna aerodroma: Podgorica (80 km od Bjelila) i Tivat (15km od Bjelila). U neposrednoj blizini nalazi se i jedan međunarodni aerodrom u Hrvatskoj – Dubrovnik (60 km od Bjelila). Nacionalna kompanija Montenegro airlines i JAT airlines imaju redovne letove sa aerodroma u Podgorici i Tivtu ka Beogradu i mnogim važnim destinacijama u Evropi.

Brodom: Međunarodne trajekt linije su Bar – Bari, Bar – Ankona. Bar se nalazi 60km od Bjelila. U Kotorskoj luci se obavlja ukrcaj putnika na kruzere poznatih svjetskih kompanija koje organizuju krstarenja Mediteranom.

Automobilom ili autobusom: Drumski prilaz Bjelilima – geografska pozicija Bjelila je izuzetna i do vile Kristina je moguće prići autom veoma lako iz svih pravaca. Iz pravca Podgorice, putem preko Cetinja, Budve i skretanja na kružnom toku kod Kotora prema Krasicima. Od Dubrovnika preko graničnog prijelaza Debeli Brijeg, zatim Jadranskom magistralom preko Herceg Novog i Tivta.

Željeznicom: Glavni željeznički pravac je Beograd – Podgorica - Bar. Iz Bara se do Tivta i Kotora može stići nekom od brojnih autobuskih linija.