Usluge u ponudi

APARTMANI su prilagođeni za ugodan boravak i opuštanje, i pružaju savršeni spoj luksuza, udobnosti i elegancije, koji će učiniti da se osjećate zadovoljno i opušteno u svakom njegovom dijelu. Svaki od apartmana ima terasu sa predivnim pogledom na more – i Bokokotorski zaliv. Gosti koji radije uživaju u savršenoj udobnosti svoga apartmana imaju mogućnost da naruče posluženje u sobi.

Opširnije

Sastavni dio ovog eksluzivnog objekta je naš restoran Apartmani Kristina. Neodoljiva raskoš boja, mirisa, vrhunskog ukusa i aroma gdje možete uživati u specijalitetima lokalne i internacionalne kuhinje koju za vas priprema jedan od najbolji majstora kulinarstva na ovim područjima.

Opširnije

Ponosni smo što svojim gostima možemo ponuditi mogućnost da u našem restoranu dočekaju svoje goste u jednom od najvažnijih dana i trenutaka u životu, a to je dan vjenčanja.
Naš prostor i osoblje stoje na raspolaganju samo Vama, tako da u našem objektu možete pronaći pouzdano rješenje za organizaciju Vašeg svadbenog ručka.

Opširnije

Restoran Apartmani Kristina čest je izbor i poslovnih ljudi koji trebaju tiho i diskretno mjesto kako bi sa svojim poslovnim partnerima mogli razgovarati o svojim poslovima.
Uz našu kuhinju i vrhunska vina te poseban prostor koji odgovara takvim okolnostima, kod nas možete pronaći mir potreban za takvu vrstu sastanaka.

Opširnije

Uspomena koju ćete ponijeti sa sobom s Vašeg odmora bit će spoj mnogobrojnih iskustava u apartmanima Kristini i van njih. Osoblje recepcije pomoći će Vam pri odabiru aktivnosti koje u Crnoj Gori nikako ne biste smjeli propustiti.

Opširnije

Apartmani KRISTINA u svojoj ponudi Vam pruža mogućnost da Vi sami odaberete način na koji ćete provesti svoj odmor. Moguće su sve vrste aranžmana: polupansion, pansion ili samo noćenje. Takođe nudimo našim gostima organizaciju tematski tradicionalnih crnogorskih večeri, banketne usluge, organizaciju seminara, poslovnih sastanaka, poslovnih ručkova ili večera, organizaciju rođendana, vjenčanja i drugo.