Aktivnosti

Ne propustite!

Aktivnosti

Uspomena koju ćete ponijeti sa sobom s Vašeg odmora bit će spoj mnogobrojnih iskustava u apartmanima Kristina i van njih.
Osoblje recepcije pomoći će Vam pri odabiru aktivnosti koje u Crnoj Gori nikako ne biste smjeli propustiti.

Apartmani KRISTINA zahvaljujući svom geografskom položaju i infrastrukturi sa kojom Bjelila a i sami apartmani KRISTINA raspolažu, u mogućnosti je da svojim gostima, pored smještaja obezbijedi mnogobrojne aktivnosti. Ukoliko želite okolinu razgledati sami, naše će osoblje za Vas unajmiti automobil. Ako ste avanturistički raspoloženi, nudimo Vam jednodevni ili višednevno krstarenje na veoma modernoj jedrilici ili jahti, organizaciju ribarskih izleta i krstarenja do gradova i plaža Bokokotorskog zaliva. Onima sportskog duha ponudićemo vožnju super brzim Jet Ski skuterom, časove ronjenja, rafting, tenis, sea-kayaking.

Zainteresovanima za tradiciju i kulturu predlažemo izlete do kulturno-istorijskih lokaliteta, kako u samoj Boki Kotorskoj - tako i širom Crne Gore, Dubrovnika, i Konavala u Hrvatskoj, posjete manastirima, šetnju starim bokeškim gradovima uz pratnju profesionalnog vodiča.

Za Vas ćemo takođe osigurati mjesto na bilo kojoj predstavi ili koncertu koji budu organozovani u toku vašeg boravka.
Sve informacije vezane za najbolja mjesta za kupovinu suvenira ili shopping, zabavu, sport,večeru - možete dobiti od osoblja recepcije.

Šta treba vidjeti

Izbor dnevnih izleta

Tokom svog boravka u apartmanima Kristina, imate priliku obići najljepše lokacije Boke i Crne Gore u našoj organizaciji. Sva mjesta na obali Bokokotorskog zaliva su dostupna na dnevnom krstarenju brodićem, a lokacije na kopnu možete obići vozilom, uz pratnju stručnog vodiča.

Za upite u vezi organizacije izleta i aktivnosti ...